Tietoa meistä

Me olemme Elverton Oy

Olemme Elverton Oy, Sähköasennusliike Pääkaupunkiseudulla. Ammattitaito, luotettavuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille prioriteetteinä tärkeimpiä. 

Suoritamme toimeksiannot nopeasti, ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Kattavasti varusteltujen huoltoautojen ansiosta työt onnistuvat usein ilman ylimääräisiä tukkukäyntejä ja työ saadaan hoidettua nopeasti. Saavumme paikalle sovittuun aikaan ja työn suoritettuamme varmistamme sähköturvallisuuden mittauksin ja koestuksin. 

Tarvittaessa hankimme kaikki asennustöissä tarvittavat sähköasennustarvikkeet. Käytämme ainoastaan laadukkaita sähkötarvikkeita. Tukkuina meillä toimii kaikki isoimmat toimijat Suomessa.

"Miksi juuri Elverton Oy?"


Me noudatamme hyvän asennustavan mukaisia käytäntöjä ja suoritamme työn kuin työn vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla! Älkää ajatelko meitä tuntemattomina, sillä emme jätä teitä pulaan. Kerromme asiat suoraan ilman mutkia ja läpinäkyvästi. Myös, jos ette ole aivan varmoja mikä olisi paras ratkaisu niin ideoidaan yhdessä se, me emme jätä teitä pulaan! Joten ottakaa rohkeasti yhteyttä, jokainen yhteydenotto on yhtä tärkeä.